Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vardagskänsla

 

 

 

jag har slutat räkna
alla gåtor som döljs i mina ärr

slutat känna när alltings jävelskap
spränger ner min strupe

i en och samma lögn

 

 

när jag luras med munter melodi
och slutat tänka för google.se
tar över vinden i mina lockar
och jag färgas

 

någonstans mellan din tumme och pekfinger
ligger den nypande känslan av samhörighet


och jag ber om mer
minnen




Övriga genrer av Laijza
Läst 339 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-18 15:25



Bookmark and Share


    Melona
Du


detta var ett mästerverk och jag faller pladask i din öppningsrad.

tack tack, återkommer nog om ett tag...
2008-08-19

  berxper
Jag tycker om din "vardagskänsla"
Det finns mycket att hämta där!
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang