Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag mot min nacke



natten överlämnar sig till morgontimma

din hand vilar på min nakna höft

du ligger nära tätt intill

andetag mot min nacke ger mig ro

du sover djupt min älskade

på väggen dansar skuggor från oss

vaken ligger jag och är lycklig






Fri vers av sunnanvind
Läst 315 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-08-19 08:09



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Sensuell närhhet i denna ljuva kärlek!
2008-08-23

  lyckeli
Sköna gryning...sköna kärlek.....
2008-08-19

    JJ VIP
Så vackert! Applåd! Mvh. JJ.
2008-08-19

  friheten
Härliga känslor!!!
2008-08-19

    Cajsa
Du förmedlar en härlig känsla med dina ord, bra skrivet
2008-08-19

    Maria Malm
Finstämt i morgonstund.
2008-08-19

    wildrosen
fridfullt och vackert....
2008-08-19

  Peter Matsa
en vacker och dyrbar gryning som du berättar för oss
*applåd*
2008-08-19

  Kristina Wallbing
Mycket känsla och närvaro finns i dina ord!
Applåd!
2008-08-19

  Kalle.O
"på väggen dansar skuggor från oss

vaken ligger jag och är lycklig"

Underbart att få ta del av!
2008-08-19

  anits VIP
En underbar härlig känsla
du förmedlar
2008-08-19

  Blåbäret
vilken stund av lycka...att bara få vara vaken, och lyssna till andetagen ger en vetskapen...du är här, det är vi...intimt och nära...Love it girl!!!
2008-08-19

  Hannadraken
Det är en känsla som känns igen. Bra!
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind