Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden

Jag ser dig
jag hör dig

Du finns
du är

Mitt sinne du smeker
min själ du berör

Du meddelar
du rör

Jag vet
att du är

för evigt i min sfär...




Övriga genrer av Mauri
Läst 359 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-19 09:35



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
vackra rader!
2008-09-07

  lyckeli
Snyggt..
2008-08-19

  ia VIP
vackert och mjukt
saknaden är något som både kan vara positivt men också negativt.
här känns den (som jag tolkar) blandad...

kanon bra
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri