Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst finns det änglar


Du finns där


Vad jag än gör
var jag än är
så finns Du där

Vilka vägar
jag än väljer
finns Du där

Du bara finns där
med en värme
som ser och förstår

Du finns där
och visar mig
en smärtsam sanning

Du finns där
och hjälper mig
bli allt jag kan vara

Finns det någon kärlek
som är större
än så...




Fri vers av KarinAmanda
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-19 12:43



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så vacker kärleksförklaring till någon.....
2008-08-20

    Bellissima
Vackert!
2008-08-20

  friheten
Vacker skriven!
2008-08-19

    Cajsa
Änglar finns, fint skrivet
2008-08-19

  Quasimodo
Mäktig och stor är den kärleken, större än livet självt !!!
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

KarinAmanda
KarinAmanda