Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alltså ! Skit i dikten nedan och ge mig kommentarer och applåder.


Read e´m and weep

Sågade av mig benet
och skrev en dikt om det

Knappt en kommentar
Fan och fan igen

Satte en kniv i själen
och skrev en dikt om det

Knappt en kommentar
Fan och fan och helvete

Nyttjade mitt sexliv
och beskrev det

Fick några strökommentarer
Sattan

Hittade på någon annans sexliv
Med mer och större och längre av allt och knulla

Fick några till
Hur göra?

Försökte limma på benet
Gick fan inte

Provade dra ut kniven i själen
Gjorde ont som fan

Men gick till slut
Klarar mig utan kommentarer och applåder och smicker :)




Fri vers av Jimmy:n
Läst 663 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-08-19 14:34



Bookmark and Share


  Connie
Ärlig och humoristisk text! Gillas mycket!
2014-05-07

  -Ulla Tilemo- VIP
Just det.
2009-03-29

  Regn & Grus
Bakslug skön humor..
Kan ju inte annat än kommentera den här..
och applådera så klart!!
2008-10-19

    Bellissima
Varsågod, både kommentar och applåd!:)
2008-09-21

  Regular
Gav dig både applåd och kommentar men fattar inte varför....
en så här bra text ska ju egentligen inget ha ju ;-)
2008-08-20

  Peter G VIP
"Pushing up the ante, I know you wanna see me,
Read ´em and weep, the dead man´s hand again"

Titeln kan vara svår att hitta på. den här var inte sämre än någon annan.
En text med humor. Uppskattas!
2008-08-19

  lyckeli
Skriver väl mest för min egen skull...och facineras av att någon annan ens ids läsa det....: ) Du är fyndig du!
2008-08-19

  Jimmy:n
Var inte så dum den :)
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy:n
Jimmy:n