Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under stjärnorna älskade vi



morgonen vaknade sträckte på sig

ljuset flödade in genom gardinen


under stjärnorna älskade vi
natten blev din och min


det vackraste blev vackrare

bländade allt till att bli fulländat







Fri vers av sunnanvind
Läst 356 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-08-19 20:59



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Så vacker..

älskar
"morgonen vaknade
sträckte på sig"
2011-06-05

  Lejonhjärtas poesi
Älskog i stjärnglans...
2008-08-23

  Peter Matsa
kan se ljuset framför mig
fin!
2008-08-20

    JJ VIP
Bländande älskvärt skriviet! Mvh. JJ.
2008-08-19

  lyckeli
Mmm....vilken skön läsning....
2008-08-19

  Blåbäret
kan man uppnå ett större tillstånd av lycka än detta,tillsammans med den man älskar? Fantastiskt vännen...
2008-08-19

  Johan Bergstjärna VIP
Vackrare än vackrast! : )
2008-08-19

  anits VIP
Så underbart och vackert
en text som tar tag i mig
dom två sista raderna
tycker jag mycket om
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind