Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inga kommentarer.


Minnen av sommarnätter på trägolv

Jag satt på golvet
framför ljuset.
Flyg fula fluga, Flyg!

Och jag flög.




Fri vers av HerrGlad
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-19 20:53



Bookmark and Share


  aol
ler
2008-08-22

  Casbah* VIP
*skratt*
wohooo
2008-08-19
  > Nästa text
< Föregående

HerrGlad
HerrGlad