Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytstruktur

Det finns en skrovlig yta
mellan det tänkta och
det verkliga

som om varje ny dag
vaknar politiskt korrekt
fyrar av en serie plattityder och
övergår till att försöka sälja
sin kostym

det finns en differans mellan
det som önskas och det som är
vilket är föremål för allsköns

förljugenhet
förnekande
förhalande
förhandlande

knutarna handlar om att
förlora det oersättliga
inse att det var just oersättligt
och att inte själv vara
oersättlig

förskönande bortförklaringar
applåderas av allmänheten i allmänhet
då förljugenheten och den karamelliga ytan
verkar vara
allt

08.08.20


 




Fri vers av Lena Renman
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-20 04:11



Bookmark and Share


  Lena Renman
Tack for kommentaren fina katten. Det ar nogot skevt idag som skaver mellan Malin Berghagen och Bin Laden och genmaniplulerad mat...
2008-08-20

  katt.inc
En dikt med bett i, en saklig redogörelse, ett flyt i orden som skapar respekt och du gör detta så bra Lena och jag väljer dig till stadsminnister för att du är så klarsynt, mänsklig och klok. Snyggt.
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman