Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är det som bär, som håller substans i sinnet?


Eterisk yrsel


I dessa fallande tider
då inget håller
svartnar det för mina ögon

eterisk yrsel
moraliskt sönderfall
famlar efter all luft
i min strupe

också en bön
den om att slippa vakna
mer

08.08.20 

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 419 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-20 09:34



Bookmark and Share


  Nina Ahlzén
"Fallande tider"- ja , absolut, så bra uttryckt! Mycket väl skrivet Lena!
2008-08-27

  Lena Renman
Tack SÅ mycket för fina kommentarer och bommärkningar. Jag blir så stolt och glad
2008-08-21

  aftermath
starka rader som rör om
något ska hålla i dessa tider
vi får tro det - om vi kan
titeln är läcker f.ö.!
och så slutet..." också en bön
den om att slippa vakna
mer "
i sorglig uppgivenhet
surrender..
2008-08-21

  Maria Zena Viklund
eterisk yrsel, tänker risk i etern, hmm ja det kanske är långsökt men det var vad jag såg och i dessa tider svartnar det alltjämt i ögonen på många, yrsel ett vanligt tillstånd, ja vad är det som bär,
ibland tror jag vi måste ner med rötterna långt ner i moder jords närande famn, för annars vinglar vi som marionnetter, trådlösa, subdtanslösa mitt ut i ingenstans, då kan man känna vilja sluta mörkret omkring sig där det är lugnt och tyst och stilla.

Bra skrivet!
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman