Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


känsla


hon har känsla för
färg och form, vi träffas på

Glenn Miller Café




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-20 14:52



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
gillas!
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP