Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag

Förtegen om sanningen
att glädjen finns
inunder
invändigt
inuti

Men du ser på mig
att jag vet
och jag vet
att du vet

För aldrig förr
har tystnaden talat
så klart
så tydligt

I mig
finns glädjen
i mig
finns du




Fri vers av Lénon
Läst 330 gånger
Publicerad 2005-07-21 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lénon