Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag hatar när du ljuger

Ibland när du ljuger
då kan jag se rakt igenom
det är som om du lyser då
i en annan färg.

och ibland när du ljuger
då låtsas jag att jag tror på dig
för jag vet att
jag inte vill veta sanningen
i alla fall

men ibland när du ljuger
då undrar jag bara varför

för när du ljuger



så hatar jag dig mer än lögnerna




Övriga genrer av Ettrosamoln.
Läst 343 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-20 18:06



Bookmark and Share


  Freya
slutet! <3

texten är också bra men slutet är nog bäst. däremot tycker jag att rubriken är för lång... den blir lite för jobbig att läsa och avslöjar lite för mycket av texten.
2008-10-04

  aol
jätebra stark poesi
2008-08-28

    mr cloud
åhå,
vilken fin !
älskar början
och "för jag vet att jag inte vill veta sanningen...."
och radbrytningen just där är ! :O

och slutet,
hm,
du skulle typ gjort lite mellanrum mellan mittendelen av texten
och slutet så att man liksom läser sakta,
eller asså,
ja vet inte om du fattar XD
men det skulle bli apshgaås jätte bra ! :O
iihh :*
2008-08-28

  Larz Gustafsson VIP
Så var det med en polare jag hade.
Jag hatade honom mer än lögnerna.
Och jag såg direkt på honom när han ljög.
2008-08-20

    annkajsafelicia
en sån underbar text
den får mig att tänka
du ställer så många gömda frågor i din text
jag kommer inte kunna somna inatt i alla fall-
det är ett som är säkert
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Ettrosamoln.
Ettrosamoln.