Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur gör man kursiv och fet text? :(


we like it rare

and don't deny
your weakness

if it brings you down
it will get you
even higher up




Fri vers av Ettrosamoln.
Läst 361 gånger
Publicerad 2010-07-17 11:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ettrosamoln.
Ettrosamoln.