Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiden läker alla sår

dom säger att det är så
att tiden läker alla sår

det spelar ingen roll
hur djupt man blivit skuren

tiden är den bästa kuren



är man stark sen
när all väntan
krossat en?




Fri vers av Ettrosamoln.
Läst 392 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-22 11:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Är man stark sen efter all väntan? Nej, tyvärr så tror jag inte att man är det. Visserligen sägs det att tiden läker alla sår, och visserligen kan tiden också ibland t.o.m. vara på ens sida, men tiden läker sorgligt nog av sig själv inte riktigt några sår. Har man blivit skuren djupt så sitter nog såren kvar länge, och det krävs betydligt mycket mer än bara tid för att få dem att helas. Det krävs kraft, det krävs mod, och det krävs framförallt en väldans massa kamp och Möda. Att bara passivt vänta kan förmodligen stundtals ge en någon form av respit, men det är nog inget som hjälper i längden. Till det krävs förmodligen mer. Även om man låtsas som att det regnar finns bekymren trots allt kvar, och de försvinner inte bara för att dagarna och åren råkar gå. Livet Är helt enkelt svårt ibland, och det är något som man får lära sig att hantera. För vissa av oss kan det tyckas enkelt. Men för andra av oss, såsom jag själv, kräver det betydligt mer Arbete...
2011-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Ettrosamoln.
Ettrosamoln.