Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ditt jävla offer

nonchalerar dina tankar


men jag fattar
baby
att du vill ha mig

hårt
och nu

du är ett svart hål
som gapar efter mer


jag är en tusendel ifrån att
brista
och du är för långt bort
för att fatta det


viskar att
jag vill att det ska vara så här för alltid
endast för att jag
inte står ut med tystnaden




när du säger att jag är vacker att du inte sett nån som jag

känner jag mig bara
ännu mer
som en i mängen

jag vill spy när du frågar
om jag vill svälja

nickar
ler och
tänker att det går fort

går hem med tyngd i bröstet
svarta moln förföljer mig


tänker att jag borde sova
skjuter ner dig i alla mina drömmar

vaknar
med hål i hjärtat
tom inkorg
( vad trodde jag egentligen)



önskar mig själv
medvetslöshet


några gram
ångestdämpande




önskar dig döden
och en ny flickvän





Fri vers av Ettrosamoln.
Läst 411 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-12 22:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det var mig en obehagligt stark känsla
2011-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Ettrosamoln.
Ettrosamoln.