Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anton Kristiansson-inspirerad


jag vill bara vara den jag är i dina ögon

väger på stolen
inget man borde
fastnar på kroken
i utomhuspoolen



ligger och sprattlar
tänderna hackar
kvävs mycket sakta
hjärtrytmen flackar

saknar din tunga
gråten avdunstar
röker och klunkar
ur folkölsburkar

borttränger minnen
pussar på kinden
ensam i vintern
halkar och slinter

tappar balansen
ramlar i backen
hjärtat i marken
förlorar kraften



jag kan inte hålla ut
väntar på ett bättre slut
sömnen är min bästa vän
tar död på allt som sviker den

kommer på mig med att älska
vill att du ska bli förälskad
gör mig till mest hela tiden
verkligheten är förvriden


glömmer allt som varit nära
drömmar kan jag inte bära



jag vill vara nära nu
krama mig, det är akut

du vill inget mer än
bara vara nära vän

jag vågar inte tänka på
hur det kanske slutar sen

orakel som spår framtiden
jag spottar i din backspegel











censurerar allt jag känner
vi ska ju bara vara vänner




Fri vers av Ettrosamoln.
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-09 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ettrosamoln.
Ettrosamoln.