Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älskar att titeln låter som en biofilm.


The power of Honesty

dom säger
att ärlighet
varar längst
men

vi har redan
tagit slut


och jag
har aldrig ljugit för dig




Fri vers av Ettrosamoln.
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-22 11:54



Bookmark and Share


  john ekström
så få i ord men ändå så genomträngande text, skickligt, du fick omkull mig=)
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Ettrosamoln.
Ettrosamoln.