Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ge mig en grå själ

jag tror
på en framtid
ljusare än dåtiden
och nutiden


jag tror på
sommarmorgnar
uppdragna
persienner
sovvarma
sängkläder

jag tror på
kärleken
när den fått
en chans att växa
jag tror på

en tid som
ger oss
utrymme för drömmar
en tid för
kärlek
för minnen att sparas

jag tror
på talanger
som kan se sina
egna brister

jag tror på
väntan och längtan
och lyckliga
filmslut

jag tror på
ödet som
ger folk möjligheten
till slumpartade
beslut

jag tror på
misslyckanden
som ger folk en
andra chans
en sympatisk klapp på axeln
en annan
verklighetssyn

jag tror på
dom
som inte ger
upp sig själva
för andra
helt lätt

jag tror på
starka åsikter
och vältänkta
ordval
i vardagen

jag tror på
vänskap
som inte vissnar
efter vintertider
där det snöstormat

jag tror på
relationer
med en respekt
och tillit
där hjärtat
får plats
och en själv också

jag tror på
hoppfullhet
jag tror på
tänkandet

jag tror på djupet
jag tror

på mesig
kärlekspoesi
och en annan hand
i min

jag tror att
gräset
är grönare på
andra sidan

jag tror att
vi fastnar
när vi inte
think outside the box
längre

jag tror att
det finns saker menade
att existera
att man inte
dödar för
sin egen skull

jag tror att
ovissheten
lägger
armar runt
varje osäker
själ

jag tror att
rädsla får
folk att
tveka

jag tror att
kossor ska beta
på gröna gräsängar
hela livet ut

jag tror att
vi stannar snart
om vi inte håller takten
med resten av
jorden

jag tror att
dom som lever längst
är dom som
tänker djupast
dom som
ser genom

jag tror på
dom som
vågar tro
trots
tumulter
och kaosartade
historier
om
big bang och
jesus i klänning

dom som vågar
och vill tro





Fri vers av Ettrosamoln.
Läst 430 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-11 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ettrosamoln.
Ettrosamoln.