Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

so I wrap my heart in bubble plastic, just in case it breaks

du känner
varenda vrå av mig



du kan bara inte gå nu




Fri vers av Ettrosamoln.
Läst 367 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-22 02:21



Bookmark and Share


  Halv
väldigt stark text. snyggt skrivet
2011-01-22

  Anna-Lisa
Oj, vet inte riktigt vad jag ska säga. Men de var de bästa jag läst på länge! Så kort, men ändå så full av allt!
Jättebra! Applåder!!
2011-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Ettrosamoln.
Ettrosamoln.