Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och har fortfarande inte förstått hur man gör kursiv/fettext


vissnande vackra

några rader
om det som
gjort oss
vilsna
virriga
velande

bara

går i lågor
för att bränna bort
lukten av dig

klockslag, andetag
tick tick tickande bomber

badbomber

"men ingen är ju som du"

unikt är sällsynt
och
du fimpade mig när du
såg henne

pang

lät det

men vi sprängdes inte
vi föll bara

och du blev
synskadad
tvångsmatad
( med hennes
kärleksmums

vill kräkas
ibland
när jag tänker
på det)

hatad

"minor"
sa du alltid
"kliv inte på minorna, Felice"

men bomberna
dom konstruerade du själv

och jag sprängdes
varenda varenda gång

" fel plats, vid fel
tidpunkt"


och du kysste
henne
inför mig

det samlades
grått inuti

och jag ville
gråta litegrann
för att släcka din glöd




Fri vers av Ettrosamoln.
Läst 365 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-11 09:02



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Dikte med ett intressant spänningsfält av humor och allvar, närhet och distans...
2010-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Ettrosamoln.
Ettrosamoln.