Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske en soldats historia...


Åter

Öronbedövande dån
skakar in i märgen
tårarna forsar ut ...

Helt tyst
hjärtat slag överröstar dånet
dånet från haubitsarna

Urin lukten från byxorna
dieselmotorns fräna lukt
som stockar halsens skrik

Skräcken i allas själar
döden som speglas
i blanka tomma röda ögon

Skriket börjar hest
som en viskning
till ett vrål

Springer ....skriker

Ett duns
liten knuff i bröstet
svider till

Står på knä
så varmt
hettar i bröstet

Blir så kallt
trött
tungt

mamma......mam....








Övriga genrer av Mauri
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-20 20:23



Bookmark and Share


    trollflöjt
Jag är så glad att jag aldrig upplevt denna fasa. Även om livet inte alltid varit som man hoppats på.
Bra skrivet!
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri