Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur gick det till när du kastade smärtan över mig

Du sa att det sved
i ditt sköra hjärta
att du inte klarade av
slagen mot din själ

jag fanns där
gav dig ett hjärta
du fick ha det tills
ditt blivit bättre

jag delade min själ
så din plågade själ
fick lite ro för en stund

försökte verkligen finnas till för dig

men vart finner jag
din tacksamhet
den fanns där igår
men idag
försvann den

idag känner jag
hur hjärtat svider
och hur min själ
tar dina slag

jag står inte ut
springer och spinger
men alla vet att det
är helt hopplöst
smärtan finns alltid kvar
som ett födelsemärke
irriterande synligt

jag kanske förlorade min väg
men jag hittar alltid hem




Fri vers av caraa
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-21 02:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

caraa
caraa