Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
magin mellan oss kommer alltid att finnas där...


Till min älskling *

Min älskade,
du är en stor del av mitt liv
och jag av ditt

Ord betyder så mycket
ibland säger jag fel
iland säger Du fel
men vill egentligen rätt

Jag ber Dig
ha tålamod med mig
och lyssna mellan orden
jag lyssnar till dig min vän

Handlingen betyder än mer
hela jag glöder
när du rör vid mig
med mjukvarma läppar

När jag får smeka din hud
får ditt svar
med glittrande ögon
och sökande händer

Då känner hela jag
och du vet
att magin är tillbaka




Fri vers av Annette Andersson
Läst 378 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-21 16:44



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
En text att bli lycklig av. Snyggt.
2008-09-15

  Michaela Dutius
vacker och mjuk kärleksdikt
2008-08-24

  friheten
Väldig vacker skriven Anette!
2008-08-21

    sunnanvind
underbart vännen!
2008-08-21

  lyckeli
Mmmm....härlig läsning.....
2008-08-21

  Ronny Berk
så finstämt om äkthets kärleks vara...mjukvarm och magisk den poesin !
2008-08-21

  anita VIP
Hellt underbar dikt. Applåder
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson