Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitterheten

 

" Mamma det här är inte vår bil"

"Va? Ha, ha, visst nej"

fastetsat

skam

misstag

missförstånd

 

alla fel bilar

inte mitt fel

inte mitt misstag

 

knivar genom mina organ

eldar över min kropp

 

Söker skydd bakom muren

den kan inte nå mig här

 

bara bitterheten

 




Övriga genrer av Mona*
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-21 17:02



Bookmark and Share


  korpfjäder
Man anar diktjagets historia... min nyfikenhet vaknar, var det stulna bilar...?Var skammen en social skam... Och hur blir identiteten formad kring skam och tystnad?
2008-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*