Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dom krossar under nätterna och stiger ändå upp hela på morgonen...


en gammal tanke

jag har aldrig tyckt
att jag mått särskilt dåligt

innan jag insåg
hur det är att må bra




Fri vers av Issand. VIP
Läst 525 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2008-08-22 14:15



Bookmark and Share


  Burn
ja, visst är det sant:)
det kan ibland bli nästan en chock när man inser både vad man har missat i välmående och hur man kanske egentligen mått/har haft det.
2009-01-10

    sundance-kid
Så himla rätt,
du sätter ord på mina tankar som jag inte format än !
Älskar hur du skriver !
fortsätt :)
kramar !
2008-12-09

    Skrivarn
Du är så himla klok:)
2008-11-03

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet.
2008-10-28

  Anders P VIP
allt är relativt.
2008-09-19

  Hallonet
Jag säger det smma jag känner också igen mig :) BRA!
2008-09-17

  tripto nin
känner igen mig, när man sticker upp huvudet ur det gråa och känner igen alla färgerna man såg förr.. perfekt satt till ord
2008-09-13

  elinbelin
Tycker jättemycket om den här, riktigt bra!
2008-09-11

    vemod
gillar!
2008-08-30

  pyre
och jag har aldrig tyckt att jag mått särskillt bra
innan jag insåg hur det är att må dåligt.

gillar din text väldigt mycket. den är enkel och det är då det blir som tydligast. väldigt vacket
2008-08-29

    Wewill
bra skrivet vännen, talangfullt. stor mening i några få ord. superbra jobbat!
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Issand. VIP