Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blunda en stund

blunda en sekund

eller kanske två

dröm dig bort

önska en vacker dröm

blunda en stund

kanske fem sekunder

eller så länge du känner

dröm en stund

en vacker mjuk dröm

dit du färdas bortom allt

ingen kan ta dina drömmar

ingen kan krossa dem

utan stanna kvar en stund

i drömmarnas värld

 




Fri vers av Lindizz
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-23 11:55



Bookmark and Share


    Cajsa
Fint skrivet om drömmar
2008-08-23

  Lejonhjärtas poesi
Helt underbar drömpoesi, ja dröm och och en dag få känna att drömmarna blott överträffas av verkligheten!
2008-08-23

    sunnanvind
Ja...det vore skönt!
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz