Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget i jämförelse med min oändliga längtan


fjällforsens vidunderliga krafter
inget i jämförelse med min känsla

det högsta fjäll är ett litet smågrus
i jämförelse med min kärlek

alla sjöar och vattendrag må sina
aldrig jag i min åtrå till dig min älskade

de vackraste solnedgångar du kan skåda
de förbleknar och blir till ingenting

öppet hav så långt ögat kan se
inget i jämförelse med min oändliga längtan

till dig min älskade

till dig...




Fri vers av sunnanvind
Läst 398 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-08-23 13:18



Bookmark and Share


  Blåbäret
vad är väl som kärleken...det finns inget att likna den vid...stort och starkt skrivet gumman
2008-08-25

  anits VIP
Så underbart och härligt
att läsa
2008-08-25

  Peter Matsa
texten går rakt in i hjärtat...
2008-08-23

  Lejonhjärtas poesi
Ljuvliga kärlek i sanning större än allt må jag säga, vackert!
2008-08-23

  lyckeli
Mmmmm...härliga läsning!
2008-08-23

  glittertindra
härlig, underbar text om kärlek som överträffar allt annat, då när det är ojämförbart...
2008-08-23

  Hannadraken
vackra bilder här. hm... saknar lite konsekvens i ditt språk här och var. en liten ordrockad som skulle göra stor skillnad är i rad 6 - de två första orden. aldrig jag istället för jag aldrig. för då blir varje mening no 2 ett motpåstående till rad 1.
2008-08-23

    JJ VIP
Vacker längtan! Jobbig saknad! I realistisk verklighet! En solklar applåd! Mvh. JJ.
2008-08-23

    Lindizz
mycket vackert skrivet!
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind