Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter det att dunkel klarnat




mot skyn
mot drömmar
till länder långt bort
till andra åsikter
i famnen på förlåtelse
arm i arm med revolution
det var krig
det var liv
som levdes





Fri vers av jonas a
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-22 20:30



Bookmark and Share


  a h de v
applåder
rymmer mycket
tycker om att läsa den
2008-08-22
  > Nästa text
< Föregående

jonas a
jonas a