Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bortom all strävan, bortom alla stormar I livets mitt är det lugnt och stilla


Tillit

Stanna i tilliten
här och nu!
Det räcker så

Inga oroliga tankar
som stör
och förstör

Lita på livet
som vet precis
vart det vill gå

Inga garantier
bara tillit
och obändig tro

När du stannar
och ÄR i stunden
blir du ett ljus

ett ljus för världen




Fri vers av KarinAmanda
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-22 23:52



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
"lita på livet
som vet precis vart det vill gå" den raden kommer jag att bära med mig....länge
2008-08-25

  Quasimodo
Ger en skön känsla för ro och tillit !!
2008-08-23

    sunnanvind
Begrundar..tar in... tar till mig! Den ger ro och tillförsikt! Applåd!
2008-08-23

    eva m h
Tillitsfull dikt!
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

KarinAmanda
KarinAmanda