Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag i kaos - varför förstå?


Meningslöshet

Så kommer det då
värsta dagen,
eller blir det värre
Du som trodde att du fixade det.... någorlunda
Kroppen går sönder
ut och in på allt
och tårar blir till något utan slut

Det som skulle vara brytningen
till mer glädje igen
blev totalt annorlunda och tvärtom
allt blir bara fel

Gömmer sig bakom hus
i regnvått gräs
med blöta fötter
och en kropp som skakar av köld

Idag som skulle vara lycka
återgång till livet
..en stund
blev total kaos
i ett inre som vrider sig i kramper
tårar som flödar
vill döljas

Vad har allt med detta att göra

i förvirring och saknad
När du känner dig ensam
eller
att ingen kan någonsin känna så

finns det säkert någon mer
av samma sort
som egentligen
inte vill dela med sig
av det
som gör
det inre
till en mask
...som äter.....
och du går I BITAR




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 336 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-23 00:19



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Så innerligt starkt beskriver du denna meningslöshet!
2008-08-23

  -Ulla Tilemo- VIP
Jag blir oerhört berörd av den här texten. Det KÄNNS verkligen hur ont det gör!!!! Och jag minns hur ont allting har gjort, i så många år. Du ska veta att jag känner med dig!
Jättekramar till dig min vän!
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen