Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Ewa-Britts och tramps roliga historier


lite mer roligt

Förre påven gjorde ett av sina officiella besök i USA. Man genomförde besöket mycket effektivt och fick en dag över före inbokad hemresa. Påven bad då att få se den amerikanska landsbygden. Ingen kunde förstås neka påven detta och en bil med chaufför ställdes till hans förfogande och man körde ut på highway. Till saken hör att denne påve var mycket intresserad av bilar, motorstyrkor, vridmoment och liknande saker och han gav chauffören sådana frågor om bilen man färdades i. Till slut bad han sin chaufför om att själv få köra bilen. Självklart fick han det och man bytte plats. Påven njöt i fulla drag och det bar sig inte bättre än att han körde för fort och en MC-polis körde ikapp och stoppade bilen. När påven vevade ned sidorutan tappade polisen hakan, tog upp sin mobil och ringde sin chef.

"Jo, jag har stoppat en fortkörare men vet inte riktigt hur jag skall göra".

"Vaddå, varför skriver Du inte ut en böteslapp? Är det guvenören som kör?"

"Nej!"

"Är det vår senator?"

"Nej!"

"Är det presidenten själv?"

"Nej sa´MC-polisen, men det måste vara en RIKTIG HÖJDARE för det är påven som kör!"




Övriga genrer av limerick
Läst 549 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-23 12:59



Bookmark and Share


    tramp
ha ha well well...historieberättar klubben är på topp idag märker jag !!
2008-08-23

  stefan.g
Bra skriven och tackar för skön läsning!
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick