Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In i er

Skulle jag se in i
era rena hjärtan
vad vore jag utan känslan
av att slittas i
hundratals delar

Vid smärtan av
minnen från en
svunnen tid

och att skala av
det som en gång
var vi

I mina drömmar
ska vi röra vid
sidbyte

Mål utan spelare
boll som undviker
det som är gravitation




Fri vers av virre
Läst 626 gånger
Publicerad 2008-08-23 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre