Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In i takten

Med en spegel
kan jag önska
att ditt öga
var mitt segel

och i sommarnatten
kan vi mötas
famla runt och kastas
in i takten




Fri vers av virre
Läst 599 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-23 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre