Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något vi alla längtar efter, tror jag.


Fri

Hon har bytt skepnad;
förr mörker i syn
nu ro och frid.

Hon kan blunda utan att se,
inga bilder på näthinnan,
inga repriser.

Behöver inte kontroll.
Kan flyga fritt;
släppa tyglarna.

Inombords inte längre
kaos.

Hon är ren och fri.




Fri vers av Smurfan
Läst 468 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-23 21:19



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Jag tror att vi då och då känner oss sådär fria, som på förklaringsberget, sen traskar vi runt i kärret ett slag... men när ljuset når oss kan vi flyga ett ögonblick igen. Det är sååå härligt!
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Smurfan
Smurfan