Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlåt.....


Den vackraste ängeln är död

Förlåt sol men ditt sken syns ej i gravens andlösa mörker
förlåt fåglar som vingar bär
men er sångkonst når inte mina döva öron
förlåt stjärnor facklor i nattens mörka universum
men natten kan ej bli ljusare
förlåt du blåa himmel men blåare var Arrodanas magiska ögon
förlåt änglar som i hjärtat alltid bor
den vackraste ängeln är bortom allt levande




Fri vers av Skrivarn
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-23 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn