Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter att ha sett en naturfilm: "Samtal med en lavskrika"


Fullt upptagen av att leva

 

människan är förunderlig
hon kan förälska sig

det kan lavskrikan med

kan lavskrikan då älska?

det har hon inte hunnit fundera på
hon är fullt upptagen av att leva

människan är förundrad
förälskad i livet
som det flyger förbi och sjunger

stör inte undret
älska
lev




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-23 22:25



Bookmark and Share


  aol
förälskad i livet som det flyger
förbi och sjunger
så djupdimension hur det flyktar föri
gillas
2008-08-23

  Lena Krantz VIP
Tja, kanske tänker vi lite för mycket ibland och inte bara lever!

Fint och fundersamt!
2008-08-23

  stefan.g
Skön text!
2008-08-23

  Larz Gustafsson VIP
Hur stör man det?
2008-08-23

  Smurfan
Toppen
2008-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger