Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam




ensam
på ruinens brant
med borttappade ord
små ord som blivit över
efter det att allt en gång var sagt
fanns förnimmelsen kvar
spasmer som klängde efter hopp

ensam
av eko återstod väntan
luttrade luftslott
en gång murade med drömmar
det spelades operett
toner i moll välkomnade årstiden
timmar med vit ensamhet







Fri vers av jonas a
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-29 00:08



Bookmark and Share


  bergsdotter
håller med ,
riktigt fina rader.
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

jonas a
jonas a