Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I morgon, då jävlar.....


Att det ska vara så jäkla svårt
att gå i takt med Livet

Antingen släpar jag efter
som en släpkärra
lastad med göranden


Eller också glider jag före
som ljusets stråle
omöjlig för Livet att fånga


Men i morgon, lördag, då jävlar
ska jag tukta Livet och mig
att gå med jämna steg




Fri vers av Nic
Läst 271 gånger
Publicerad 2005-07-22 19:27



Bookmark and Share


    Sara Se
Din dikt får mig att le.
Jo, visst lan det vara knepigt att hålla jämna steg med livet...
2005-07-22

    ej medlem längre
Bra, gillar speciellt andra stycket! Men själv skulle jag nog skriva jäkla/jävlar utan D men vet inte alls hur andra gör...
2005-07-22

  Bella
Gillas starkt.. :-)
2005-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic