Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla offer bör hedras


Glöm aldrig ett offer

Glöm aldrig ett offer
de som dödas olyckligt i krigets fula namn
den lilla pojken som våldtogs av den äckliga gubben
och fick sin barndom helt förstörd
uteliggaren som dog alldeles för tidigt alldeles övergiven av samhället
eller judarna som mördades under andra världskriget
eller alla som dödades under Stalins regim
eller allt mänskligt lidande Mao Tsetung orsakade
ett offers namn suddas aldrig ut av tidens tand




Fri vers av Skrivarn
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-24 05:36



Bookmark and Share


  aol
så sant aldrig glömma
2008-08-24

  Larz Gustafsson VIP
ELLER allt lidande som den NUVARANDE kinesiska diktaturregimen orsakar!
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn