Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Viskningar


PAN




Det skrattar Gudar i mitt hjärta
Från fjärran land och planeter.
Det gråter också svartvita änglar
Från ensammas rike.
Där mitt ömmaste blev murat tempel,
Med hemligt reglad dörr
För mänskligheten,
Böjer sig förvisso Pan ändå
För barnen han höjer till sin krans
Och ler.



28 Augusti 2004-08-10
Jean-Raoul de Marcenac




Fri vers av Jean-Raoul de Marcenac
Läst 394 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-24 09:27



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
Det skrattar gudar i mitt hjärta, myket bra skrivet!
2008-08-29

  Lena Renman
De där rädslan att öppna hjärtat för det kan göra så ont kan jag känna igen men som du skriver, för barn går det bra, för de gör inte illa på det sättet som vuxna kan göra. Vem är det på din profilbild?

Lena
2008-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Raoul de Marcenac
Jean-Raoul de Marcenac