Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lacrimosa

Jag ser en ängel som gråter
Knappast syns hennes tårar
Det är som is när den smälter
Anden söker nya vägar

Jag ville ta den i min famn
Värma den vid mina skatter
Resa till land utan namn
Ger henne nya krafter

Väl är den som kärlek har
Vakad in skymningens andedräkt
Väl är den som vinden tar
Ur havet storm våt dräkt


Jag säger till ängeln som gråter
Låt hoppet inte fara
Dina vingar växer åter

Jean-Raoul




Fri vers av Jean-Raoul de Marcenac
Läst 472 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-24 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jean-Raoul de Marcenac
Jean-Raoul de Marcenac