Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillbakablickar...


Hur


I vidare mening
finns inget underlag
under orden

ändå brister de
faller som kaskader av fegheter
ut svarthålen

surrar som flugor kring
sockersött

restern av famlandet
om hur kunde du lämna mig
i det här

jag litade ju på
dig

08.08.24

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 385 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-24 12:02



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
visst är det som du säger min vän, orden är och kommer alltid vara kosmetika, det är praktisk handling som är det verkliga
2008-08-24

  Maria Zena Viklund
"I vidare mening
finns inget underlag
under orden

ändå brister de
faller som kaskader av fegheter
ut svarthålen

surrar som flugor kring
sockersött"

fullkomligt strålande!

applåd och bokmärke!
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman