Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
längtan mot


kompassriktningar


längtan ligger i din motsatta kompassriktning
jag beger mig en timme och tjugo minuter ditåt
till andarnas hus-lik flickdrömmighet
övertäckt med benvita sidenlakans spindelväv

igår såg jag på dig nykläckt
och bad dig att säga det igen
mina öron är som snäckor för dina ljud

du skulle kunna få mig att tro så mycket
du får mig att tro på livet mer

jag håller dig varmt mot




Fri vers av molly crayons
Läst 402 gånger
Publicerad 2005-07-22 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons