Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vapenvila


Med slagfärdiga ord

och avväpnande godhet



dödade hon grälet




Bunden vers (Haiku) av Nic
Läst 379 gånger
Publicerad 2005-07-23 00:00



Bookmark and Share


    cartoon
Den präntade du dit riktigt bra! Snygg haiku, riktigt snygg!
2005-07-23

  The Stargazer
En alldeles underbar haiku. Perfekt !
2005-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic