Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilder från livet

Jordnära

gröngräset

livsbejakande

Glädje
sorg självacceptans

tolerans

Börja om

Solskenet

Glädje

Frihet

Mina val

Trösterikt

Andetag

Frisk luft

Solljuset

Mörk himmel

Fjärden

Båten

La Barca 102

Cykla

Rörelse

Resa

Motion

Ett dopp i havet

Dyka från motorn

Äta ute på båten

Axvik

brandalsund

Fifong

Mamma

hjärtesorg

Saknad

Närhet

Familjeband

Syskon

Omtanke

Samtal

Gemenskap

Tillhörighet

Kärlek

Ursprungsfamilj




Fri vers av bluesatin
Läst 457 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-11 01:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fart, fläkt och livslust.
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

bluesatin
bluesatin