Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till en vän


en stilla natt på din balkong

röken dimmar sakta
den stilla nattluften
vid din aldeles egna balkong

tankar strös kring dig
lite pö om pö
och spelar på dina minnen

jobb, plugg och framtid
kännslor, viljor och önskningar
dansar alla till ditt sinne

natten både tröstar och oroar
då dina tankar ekar starkt
mot dina minnen

ett vackert ansikte
med en vacker själ
förlorad i sina tankar

dock bara för en stund
då dagen knackar på
med göremål och plikt

låt inte livet stressa
ditt sköna roliga du
men låt det stressa lite

då dagen alltid bär
en överaskning
eller två



en stilla natt på din aldeles egna balkong




Övriga genrer av Nemloth
Läst 319 gånger
Publicerad 2008-08-25 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nemloth