Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja efter ett tittat på tv i 5 min


Hjärta av krig

födda och avlade av krig
ständigt stormande strid
vår saga är en blodig en

förtryck och hat
lidande utan nåd
sagan om vår historia

till en början var livet en kamp
mot djur med vassa tänder
vi stred med hjälp av pinnar och händer

segern vi höll och vi tog vår tron
som erövrare
av jorden rund och stor

hängiven erövring av land och hav
där nu vi strider
med passion

blanka svärd och rustade krigare
under flaggor som piskar till kamp
där vi strider om land och mark

förslavande och nymålade gränser
nationer krossade
under järnskodda fötter

religiösa idioti
som kallar till strid
mot de som inte tänker och tycker som vi

vi står på högar av ben
från de som kom tidigare
och som oss stred i ven

under falska gudar
har vi slagits i tusentals år
och nu än mer, ja allt vad vi förmår

skrik och död är temat på vår sång
och den spelar falskt
redan med en gång

vi är i sanning en krigisk sort
som för all framtid
kommer strida och slåss




Fri vers (Spoken word/Slam) av Nemloth
Läst 378 gånger
Publicerad 2010-05-05 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nemloth