Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fan fan fan


komplicerad saknad

ett sökande efter något
som jag inte vet vad

ett minne av ett leende
som för alltid stannar kvar

sorglöst bekymrad
gråter mitt bröst

men allting utanför
har förvandlats till höst

mörkret är betryggande tjockt
men jag saknar dig som sprungit bort

letar efter ursäkter att finnas där
då saknaden blivit mer ett begär

önskar, drömmer och svävar bort
håller hårt i de minnen jag fått

om allt inte varit så svårt
så skulle det va du jag håller hårt




Fri vers av Nemloth
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-08 23:09



Bookmark and Share


    Rosalieforyou
Det är lustigt hur ord kan få en att se klarare på saker och ting och när man kommit på sig själv, känner man sig lite illa till mods. Fast samtidigt är det en lättnad. Tack för att du faktiskt gett mig svar på endel frågar jag haft sista tiden... Å vet du, jag tror det här kommer bli min nya drog att finnas här... :-D!!! Kramar Karolin
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Nemloth