Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fan va drygt det e att inte ha ett fasit för livet


tankar från nuet

gradvis blir man gammal
men fortfarande ung
lite vilsen

våga skaka om livet eller inte
äta av förbjuden frukt
som alltid e så långt borta

kanske på en strand någon stans
under en palm
med erimitkräftor kring tårna

öppen för livet men vågar man
segla mot okänd kust
att segla bort

någon stans mitt i
frihet eller fängelse
vart e jag

vad e jag
vem e jag
stilla frågor

en vilsen pojke
någon stans
utan svar




Övriga genrer av Nemloth
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-29 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nemloth