Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kort dikt från ett ögonblick av iakttagelse


uppflugen på en stol

så vackert uppflugen på en stol
med tankar i dit ansikte
ge mig dem

ge mig dina tankar
som så drömskt
gör ditt ansikte så vackert

dela dem med mig
så jag också kan bli vacker
uppflugen på en stol




Fri vers av Nemloth
Läst 455 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-06 22:34



Bookmark and Share


  Svartsilver
väldigt ljuvliga ord
dessa gillade jag mest
"ge mig dina tankar
som så drömskt
gör ditt ansikte så vackert"
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Nemloth